Til forsiden
Vandhazard hul 7.jpgklubhuset.JPGHul 9.JPG

Tullamore Golf Club

 

Velkommen til Tullamore Golf Club

 

Tullamore Golf Club er beliggende i Ikast. Vi har landets smukkeste, bedste og mest udfordrende
9-hullers bane. I Tullamore Golf Club sætter vi stor ære i altid, at have en smuk og velplejet bane.

Banen er fra 1988 og anlagt i det frodige og naturskønne område langs Storåen. Banen er en anderledes golfbane, som skal opleves. Længden er fra gul tee 4.698 m. og fra rød tee 4.014 m., men der stilles særdeles store krav til golfspillerens evne til hele tiden "at spille golf med hovedet", da der ikke er nogle lette slag. 

En unik golfperle i Danmark...
Tullamore Golf Club tilbyder en helt unik atmosfære i Danmark's hyggeligste klubhus, der naturligvis er indrettet i skotsk stil. I Tullamore Golf Club kan vi desuden tilbyde dig en udfordrende practice ground med adskillige approachgreens, lækker chip- og indspilsgreen, øvebunker samt puttinggreen med 9 huller - naturligvis! 

Prøv noget særligt
Så ønsker du at prøve noget anderledes og unikt i Danmark, så kom og spil Tullamore Golf Club's fantastiske flotte 9 huller's bane og oplev en helt speciel og hyggelig atmosfære... 

Public Course og hyggelig golfklub
I 2012 fik banen status af Public Course. Tidligere og erfarne golfspillere kan derfor få lov at spille greenfee på vores bane, selvom de ikke er medlem af en DGU-godkendt golfklub. Dog kun sammen med en spiller med DGU Kort.  
 
Billig Fuldtids- og Flex-medlemskab
Du kan spille alt det du har lyst til med fuldtids medlemskab. Vi tilbyder også områdets billigste Flex-medlemskab for kun 995 kr. /sæson. 

Vi er registreret under Dansk Golf Union, og vores medlemmer kan få udleveret et DGU-kort, såfremt  man har et golfkørekort eller et spillebevis fra et tidligere medlemskab.

Sekretariatets åbningstider
Mandag - fredag                              10.00 - 14.00
Weekend & helligdage                           Lukket


Klubhusets åbningstider (01.11 - 31.03)
Mandag - fredag                                           8.00 - 21.00
Weekend & helligdage                                8.00 - 20.00

Selskaber og Company Days
Tullamore Golf Club tilbyder perfekte rammer for selskaber og firmaer, der ønsker at afholde Company Days for kunder eller ansatte. 
Kontakt sekretariatet på tlf. 97 25 07 55 eller på [email protected] for mere information..