Til forsiden

Resultatet af Juleturneringen for Kræftens Bekæmpelse

17. november 2014

Lørdag d. 15. november stillede 34 ivrige golfspillere op til årets Juleturnering, som også fungerede som et indsamlingsarrangement til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Turneringsformatet var ”Finsk Stableford”, hvor man spillede med 2/3 ATS, man skulle kaste med sin bold én gang på hvert hul (gratis kast) samt at man havde mulighed for at bruge seks Mulligan’s på sin runde. 

Trods en noget våd Tullamore-bane, så blev der kastet og spillet til den store guldmedalje. De 34 deltagere der var mødt frem viste godt humør lige fra starten. Trods en genstridig vind fra øst, så lykkedes det alle de deltagende at komme rundt med pænt høje scores. Spændende at se hvordan nogle havde en rigtig god kastearm, mens andre var ramt af akut kastelammelse... Der gik rygter om, at der var en tidligere fynsmester i håndbold med...Tilbage i klubhuset var der enighed om, at det havde været en meget fornøjelig runde golf i Ikast!!!. Det til trods for at turneringslederen havde glemt at sætte flag og målebånd ud på hul 6 og 9, således at deltagerne kun fik mulighed for at slå nærmest hullet på deres sidste 9 huller...

Med røde kinder og en fadøl i hånden gik vi alle til bords, hvor der ventede vi tapre golfspillere en belønning i form af en lækker julebuffet med alskens tilbehør. Og som det er tradition i Tullamore Golf Club, så var klubben vært ved snaps’en til julemaden. Det løftede naturligvis stemningen og gjorde for manges vedkommende, at deres kinder blot blev endnu mere røde…
Efter den overdådige julebuffet var der præmieoverrækkelse.

Turneringen blev spillet i en samlet række med præmier til de 5 bedste.
1. præmie: Henrik Nørbæk Sand (Hcp. 26,5)                    50 point
2. præmie: Rasmus Riis (Hcp. 9,9)                                    49 point
3. præmie: Ryan Kongsholm (Hcp. 13,8)                           49 point
4. præmie: Stephan Høj Nielsen (Hcp. 18,4)                     49 point
5. præmie: Hans Wichmann Madsen (Hcp. 10,8)              48 point

Der var desuden præmier for ”nærmest hullet” på alle par-3 huller samt for længste drive på 1. hul for både herrer og damer.
Nærmest hullet 2./11.             Gunnar Hauge
Nærmest hullet 6./15.             Erik Høgh
Nærmest hullet 9./18.             Henrik Jespersen

Længtse drive Herrer             Stephan Høj Nielsen
Længste drive Damer             Anny Danekilde

Da middagen og præmieoverrækkelsen var overstået, blev der afholdt "Julelotteri", hvor der blev uddelt rigtig mange flotte præmier. Og da Julematchen igen i år var dedikeret til indsamling for Kræftens Bekæmpelse var det glædeligt, at de deltagende Tullamore-medlemmer, således ”spillede og satsede”, så at overskuddet i sidste ende blev på imponerende 5.323 kr., som vi glædeligt sender videre til Kræftens Bekæmpelse, så de kan gøre nytte og gavn i den gode sags tjeneste. Vi takker for alle de deltagendes generøse bidrag.

På gensyn næste år…
Tullamore Golf Club